Category Archives: Energie en gezondheid

Zomer yoga 2018

Tijdens de Zeeuwse zomervakantie (9 juli – 18 augustus) is er een aangepast lesrooster bij Flow’er. Naast de studio lessen kun je ook aan yoga in de boomgaard en op een stand up paddle board deelnemen. Maandag 18:00-19:15 uur         flow yoga                Flow’er studio Middelburg… Read More »

FLOW

Onlangs was ik bij een seminar van Jan Bommerez, de schrijver van het boek ‘Minder moeten, meer Flow’. Dat boek heb ik 7 jaar geleden voor het eerst gelezen en mede daardoor is mijn bedrijf, Flow’er, min of meer ontstaan. Heel bijzonder om nu weer door hem geprikkeld te worden. Ik kan je echt aanraden één… Read More »

GOEDELE LEYSSEN IN MIDDELBURG

  MIS HAAR NIET, MELD JE SNEL AAN!   WANNEER: 2e Pinksterdag, 16 Mei Workshop 1 10:00-13:00 uur Workshop 2 14:00-17:00 uur WAAR: Flow’er, Korendijk 34, 4331 HP, Middelburg KOSTEN: €39 per workshop (Incl thee en versnapering)                    €75 voor beide workshops          … Read More »

Yoga Workshops tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie komen de reguliere yogalessen bij Flow’er te vervallen, maar zijn er wel verdiepende workshops. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en voor zowel Flow’er leden als niet-leden. Meld je wel even aan van te voren! Maandag 26 Oktober t/m 29 Oktober van 19:00-21:00 Maandag: Armbalans en handstanden: ‘Als de moed je… Read More »

Neem een voorbeeld aan de natuur en laat ballast los!

Waarom is de voorjaarsschoonmaak algemeen bekend, maar halen we bij een herfst schoonmaak onze schouders op? Waarom detoxen we voornamelijk in het voorjaar om een frisse energieke start te maken maar doen we dat niet in de herfst om ons lichaam voor te bereiden op en te beschermen tegen de invloeden die de herfst en… Read More »

Wat kan ik dan nog wel eten??

‘Maar wat kan ik dan nog wel eten? Overal zitten suiker, kunstmatige zoetstoffen en E-nummers in! Zelfs in vleeswaren zit suiker en ook wel 4 verschillende E-nummers! En wat moet ik drinken als ik naast mijn cola-light ook nog eens het sap moet laten staan omdat één glas sinaasappelsap al drie suikerklontjes bevat? ‘ Dit… Read More »

Puuuuuuuurrrrrrrr en heerlijk!

Normaal kijk ik eigenlijk niet wat een ander in zijn of haar winkelkarretje heeft liggen. Maar dit keer was ik in de supermarkt met een andere reden dan het halen van boodschappen. Ik zal je zo vertellen welke reden, maar ik kan je alvast zeggen, ik schrok best wel van de karretjes die ik voorbij zag komen.… Read More »

Morgen ga ik écht beginnen….

Hoe vaak heb jij al met jezelf afgesproken dat je morgen écht beter op je eten gaat letten, minder chocolade gaat eten, meer water zult drinken, vroeger naar bed gaat, eerder opstaat zodat je je niet zo hoeft te haasten, weer gaat beginnen met hardlopen, meer tijd gaat vrijmaken voor dingen die ook belangrijk zijn… Read More »