Category Archives: mindful eten

Mindful Eten

Terug van Weggeweest!  Een paar jaar geleden schreef ik onderstaand stuk tekst. Gelukkig is er de laatste jaren op het gebied van voeding en voeden een hoop gaande en zijn veel mensen anders en bewuster gaan eten. Maar toch is er ook nog veel onduidelijk en daardoor is het soms lastig keuzes te maken en… Read More »

Voorbereiding Mindful Diner

De heerlijkste geuren en de mooiste kleuren vullen mijn keuken. Rood, roze, paars, bruin, wit, oranje, geel, en groen. Ook nog eens in verschillende varianten. Licht groen, fris groen, geel-groen, blauw-groen, donkergroen, alleen al in één prei vind je zoveel verschillende kleuren groen. En de geuren die vrijkomen als je een prei snijdt zijn al helemaal niet… Read More »

Ouders, weet wat kind eet!

Gastblog door Michelle Dingemanse  Als ik denk aan gezonde voeding, denk ik aan lekkere voeding. Voeding waar ik blij van word en energie van krijg! Tegenwoordig is er zoveel voeding op de markt en zoveel reclame, dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Hierdoor ook simpelweg niet meer goed weten wat… Read More »

LUISTEREN NAAR JE LICHAAM; MAAR HOE DAN?

  Hier wederom een blog uit de oude doos, geschreven op 2 December 2012. Maar een goede aanvulling op de al ontvangen informatie voor diegenen die net de Detox week achter de rug hebben en voor de deelnemers aan de Workshop Mindful Eten morgen. Tijdens mijn workshops Mindful Eten merken deelnemers steeds weer op dat… Read More »

Mindful Eten is genieten!

Hier nog een stuk blog uit de oude doos. Onderstaand stuk heb ik geschreven op 12 September 2011. De tekst is nog steeds actueel en als het je aanspreekt is de workshop Mindful Eten wellicht interessant voor je! Klik hier voor de eerstvolgende workshop. Wat mag ik eten? Hoeveel mag ik eten? Hoeveel calorieën zitten… Read More »

Nieuwsbrief Januari 2014

NIEUWSBRIEF JANUARI 2014 Live light, flow through life! Een paar dagen geleden ben ik teruggekomen van een fantastische en bijzondere reis. Samen met mijn twee dochters ben ik 3 weken in Azië geweest. Een week in Singapore, waar ik tot 2010 acht jaar heb gewoond en waar mijn dochters ook zijn geboren, toen tien dagen… Read More »

Flow’er activiteiten in November

Vrijdag 8 November, 10:30-11:30 uur: Start Easy Flow Yoga Zondag 10 November, 10-11:30 uur: Ouder&kind Yoga workshop Dinsdag 19 November, 19:00-21:30 uur: Workshop Mindful Eten Zaterdag 30 November, 12-14 uur: Workshop Pure4Kids Zaterdag 30 November, 19:00 uur: Mindful Eten Diner Meer informatie over bovenstaande activiteiten vind je op deze website. Mis je nog info of… Read More »