Gratis yogalessen, daar worden we blij van!

Ik krijg veel energie van dingen die ik doe waar niet alleen ik blij van word, maar waar ik ook andere mensen blij mee maak.
Dit geldt natuurlijk voor iedereen want ‘goed doen, doet goed’! 

Het is heel fijn dat ik inkomsten heb door werk te doen waar ik blij van wordt. Maar vaak genoeg vind ik het nog lastig om geld te vragen voor iets waar ik zelf zo’n plezier aan beleef. Maar goed, de kosten van de studiohuur, gas en elektriciteit, verzekeringen, belastingen, opleiding en professionele docenten zijn ook niet gering, en geld is nou eenmaal ons ruilmiddel. 

Gelukkig kunnen bovenstaande kosten voldaan worden met de inkomsten van de betalende Flow’er leden en is er ruimte voor creativiteit en alternatieve manieren van betalen.

Zo hebben mensen in het verleden geholpen met het schilderen van muren in de studio in ruil voor yogalessen, zijn er mensen die komen helpen op onze boerderij in ruil voor yogalessen, gaven studenten van de UCR engelse les aan mijn dochters in ruil voor yogalessen…..
Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen te bedenken. En je hoeft niet perse direct met mij of FLOW’ER te ruilen, er zijn allerlei structuren te bedenken! Ben je een goede kok of muzikant, kun je een workshop geven over een interessant onderwerp waar mensen interesse in hebben…. Waar ben je goed in, waar krijg jij energie van, waar wordt jij blij van en waar kun je anderen ook blij mee maken. Valt dit te ruilen? Vast wel! 

Dus wil jij graag yogalessen volgen, maar vind je de kosten te hoog, laat het daar dan niet bij zitten! Wees dan creatief! 

Ik ben erg benieuwd welke creatieve betaalmiddelen er bedacht zullen worden! Laat het me weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.