Online en buiten yogalessen

Het virus hakt er aardig in en ontregelt ons dagelijks leven nogal. Hopelijk lukt het je om je angsten en zorgen te (h)erkennen en hier op een productieve manier mee om te gaan. Het is heel normaal dat we (nu) angstig en onzeker zijn. Een automatische reactie is misschien dat je op zoek gaat naar middelen / afleiding om je angsten maar niet te hoeven voelen. Maar meestal is deze automatische reactie niet meest gezonde reactie. En onze gezondheid zou, zeker nu, op nr.1 moeten staan! 
Het virus dwingt ons om ons leven om te gooien, dingen die we normaal gewoon konden doen kunnen nu ineens niet meer. Maar, dingen waar we voorheen geen tijd voor hadden/maakten kunnen nu misschien ineens wel! Vul zelf maar in, met in gedachten dat je het positieve uit deze treurige situatie probeert te halen.

Yoga helpt je te ontspannen en je bewuster te maken hoe je lichaam voelt en wat het nodig heeft. Zowel fysiek als emotioneel. Ook helpt het je even uit je hoofd te komen, gedachten van een afstandje te bekijken en hier op een meer functionele manier op te reageren.

Nu de lessen in de studio niet mogen / kunnen plaatsvinden, bieden we online lessen aan. En, vanaf 11 mei mogen we ook buiten weer lessen aanbieden! Zowel in het bos als op het water (SUP yoga).

Voor alle lessen graag vooraf even aanmelden via info@flow-liveyoga.nl

De online lessen worden gegeven via ZOOM. Wil je hieraan deelnemen, dan krijg je per les nieuwe inloggegevens.

Bij de buitenlessen houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, die algemeen bekend zijn. Kom je op de fiets, fiets dan niet in groepjes, houd afstand. Het sanitair is nog niet geopend. En neem zelf een mat of doek mee. Het adres is OEST Farm&Stay, Welzingseweg 2C, Ritthem.

De SUP yoga wordt gegeven bij KANOA aan het Veerse meer. Ook daar zijn de sanitaire voorzieningen nog niet geopend.

Ook niet-Flow’er leden kunnen deelnemen aan de lessen. De prijzen zijn aangepast en vind je hier.

Aanmelden via info@flow-liveyoga.nl

Blijf gezond!!

Lesrooster online lessen

Maandag 9:00-9:40 en 18:00-18:40

Maandag 20:00-21:00 (bij nat weer online, anders om 19 uur buiten)

Woensdag 9:00-9:40 en 20:00-20:40

Donderdag 20:00-20:40

Vrijdag 9:00-9:40

Zaterdag 9:00-9:40

Lesrooster buitenlessen

Maandag 10:00-11:00 (Anne)

Maandag 19:00-20:00 (Tamara)

Dinsdag 19:00-20:00 (Anne) Deze les is in Middelburg

Woensdag 16:00-17:00 (Elleke)

Donderdag 18:00-19:00 (Marieke)

Zaterdag 10:00-11:00 (Marieke)

SUP Yoga :

Leave a Reply

Your email address will not be published.