Courage beats fear

Er is moed nodig om verandering in je leven te brengen, er is moed nodig om los te laten, er is moed nodig om door je angsten te gaan.

Naast moed hebben we een tikkeltje durf en vertrouwen nodig. 

Het leven biedt ons nieuwe opportuniteiten, kansen om te leren en te groeien. Dat kan beangstigend zijn, we zijn bang voor het onbekende, bang om fouten te maken, bang om te vallen. We denken dat we niet sterk genoeg zijn, niet genoeg kunnen, niet genoeg zijn. Maar pas als we buiten onze comfort zone gaan, kunnen we sterker worden, kunnen we leren. 

Wat als we na vallen opnieuw kunnen opstaan?

Wat als we niet meer bang zijn om te vallen?

Wat als we een uitdaging zien als een kans? 

Wat als we vertrouwen in ons eigen kunnen?

De mat is een perfecte leerschool. 

Uitdagende poses zoals kopstand, voorarm balans, bakasana kunnen ons zoveel leren. Hoe kunnen we door de weerstand ademen? Hoe kunnen we kleine stapjes nemen? Hoe kunnen we onze innerlijke kracht ontdekken?

Tijdens deze lange les gaan we spelen. Geen verwachtingen, geen druk, niets moet, alles kan. We werken naar verschillende inversies en armbalances toe. Zie het als een ontdekking, een proces, een flirt met je grenzen, … 

Toegankelijk voor iedereen die min 6 maanden yoga ervaring heeft.

Wat kan je verwachten?

We starten met een “blokken en sokken” opwarming waarbij we core- en schouderkracht opbouwen. Dat wordt al een eerste stukje play 😉 en ook wat zweten.
Op de mat werken we naar een flow (Meghan Currie stijl), opnieuw rond schouders en core. Geleidelijk gaan we naar onze armbalance poses. Techniek en uitlijning komen aan bod.

Kom met een open mind, een tikkeltje durf en goesting om te spelen. En breng je sokken mee 😉

Wanneer: Zondag 17 februari van 15:00-18:00 Waar: Korendijk 34, Middelburg Kosten: €30

Graag aanmelden via info@flow-liveyoga.nl

Docent: Annick Cuvelier, voor meer info: www.yoganicmoves.com