Workshop Yoga Basics

Als je net begint met yoga komt er een hoop op je af. Naast de fysieke houdingen moet je ook nog letten op je ademhaling, je bandha’s, je uitlijning, je kijkrichting, en hoor je allemaal namen voorbij komen waarbij je de houding niet kent. Iedereen gaat mee in de flow terwijl jij steeds moet kijken wat de volgende houding is. Om je sneller op weg te helpen zo veel mogelijk uit je yoga practice te halen is er de ‘yoga basics workshop’.

In vier lessen van 2 uur worden allerlei onderwerpen behandeld zoals yoga filosofie, meditatie, energie en pranayama (ademhalingstechnieken). De lessen zullen naast een gedeelte uitleg ook altijd lichamelijke oefeningen bevatten waardoor we je bekend gaan maken met de meest voorkomende houdingen en variaties hierop. Denk bijvoorbeeld aan de zonnegroeten, maar ook de eindontspanning, Savasana, wat tevens de afsluiting van iedere les zal zijn.

Na deze workshop kan je met voldoende basiskennis én zelfvertrouwen deelnemen aan alle lessen die bij Flow’er aangeboden worden.

Wil je meedoen, meld je dan aan! Een beperkt aantal plaatsen is beschikbaar.

De eerstvolgende serie workshops is op:

Dinsdagavond 1, 8, 15 en 22 februari 19:30-21:30 uur

Een blok van 4 lessen kost €111

Docent: Anne van Spall

Meld je aan via annevanspall@gmail.com

Mocht de dinsdagdag avond geen goed tijdstip voor je zijn maar zou je wel graag willen deelnemen, neem dan even contact op!

Leave a Reply

Your email address will not be published.